Investeren

in een duurzamere toekomst
…van de wereld
…van jouw portemonnee
…van vakantie, in je eigen Tiny​ House

Je wilt investeren, maar wel in iets goeds. In iets tastbaars, iets waarmee je positieve impact creëert, iets waar je geld in waarde groeit. En dan ook nog iets waar je zelf van kan genieten. Dat noemen we driedubbel rendement: geld, genieten en goed doen.

Basecamp IJmuiden is het eerste regeneratieve vakantiepark van Nederland – waar we nieuwe vormen ontwikkelen van wonen, werken en recreëren op een duurzame manier. Een unieke plek, waar jij nu eigenaar kunt worden van één van de 32 unieke tiny houses.

Verkoop open dag - 20 juni, van 12.00 - 17.00 uur
Geïnteresseerde kopers kunnen de huisjes bezichtigen, kennismaken met het park en het team en proefslapen!

Let op, er is per uur slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

A-locatie aan het strand

Uitwaaien op het strand, uitzicht over het duinmeer, een natuurgebied als je achtertuin en Amsterdam op een steenworp afstand. Dat is niet alleen genieten, maar ook een slimme investering. Vakantiewoningen aan de kust zijn schaars, en wat schaars is stijgt in waarde. Daarnaast is het jaarrond een plek om van te genieten, dus ook het hele jaar rendement.

Duurzaamheid tot in elk detail

Basecamp is een eco-retreat, een ‘remote work hub’ en een inspiratie plek. Alle tiny houses voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen, we wekken zelf stroom op met wind en zon, kweken biologische groenten in eigen kassen, organiseren workshops en festivals over duurzaamheid en zijn een broedplaats voor digitale nomaden en change makers. Are you part of the change?

Een aantal opties uitgelicht

Beach cabin

2 personen - vanaf €119.000

ÖÖD Suite

2 personen - vanaf €135.000

Mini voor 4

4 personen - vanaf €110.000

Ecocabin 60

6 personen - vanaf €160.000

Meer informatie

Erling Siebesma

 

06-26552599

erling@eco-cabins.nl

Eelke Pollé

 

06-24538824

eelke@basecamp-ijmuiden.nl