Tiny Offices

Werk met uitzicht op het Kennemermeer

Kom uit je ‘thuiswerkbubbel’ en werk een dagje bij Basecamp! Start die creatieve workflow of bekijk alles eens van een andere kant in The Not So Tiny Office van 9.00 tot 17.00 met uitzicht op het Kennemermeer! Het aanbod is inclusief onbeperkt toegang tot biologische koffie, thee, water en lekkers.

Kom je liever overnachten? Boek nu jouw verblijf in één van onze Tiny Houses aan het strand
The Not So Tiny Office

Prijs

Toegang van 9.00 tot 17.00

€ 89, – tot twee personen
€ 20, – per extra persoon

Faciliteiten

  • Beamer
  • Scherm
  • Boardroom
  • Whiteboard
  • Lounge
  • Office tools
  • Buitenzitting
  • Kitchenette
  • Toilet

Covid

The Not So Tiny Office biedt plaats aan maximaal 10 personen,  waarbij de 1,5 meter afstand te allen tijde te  gewaarborgd dient te worden.

Reserveer

Neem contact op met ons team door een email te sturen naar info@basecamp-ijmuiden.nl, bel naar +31 (0) 20 244 2324 of klik op de WhatsApp knop rechtsonder in het scherm.

Eten & Drinken

Wij zorgen ervoor dat je vol energie de dag doorkomt met het aanbod van biologische koffie, thee, koekjes, fruit en noten.

Lunch, diner of een borrel kan geregeld worden! Kies bijvoorbeeld een sandwich lunch of een lunch platter, shared dining of een borrel plateau.

Activiteiten

Wil je jouw vergadering of werkdag net dat beetje extra flair geven? Neem contact op met ons team en we zullen je door de talrijke opties en onze favoriete activiteiten in de omgeving leiden.

Locatie

The Not So Tiny Office is het eerste gebouw aan de linkerkant als je het Basecamp terrein opkomt.

Bereikbaarheid

Basecamp IJmuiden is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt op minder dan 500 meter van het terrein. Vanaf Amsterdam Sloterdijk gaat buslijn 382 rechtstreeks naar IJmuiden aan Zee. Verder is er aan parkeerruimte geen gebrek. Parkeerplaats voor één auto is inbegrepen. Elke extra auto is € 10, – extra.

Wikkelhuis

The Not So Tiny Office is gevestigd in een van de eerste Wikkelhuizen ooit gemaakt.

Elk Wikkelhuis wordt op maat gemaakt door gespecialiseerde vakmensen in Amsterdam. Wikkelhuizen zijn verpakt (gewikkeld) in karton. Karton isoleert en geeft het huis een uitzonderlijke constructieve kracht. Zoals je weet, is karton gemaakt van hout, maar wist je dat je van één boom vijf keer zoveel Wikkelhuizen kunt bouwen door hout en karton te gebruiken in plaats van alleen hout? Meer dan 60% van het Wikkelhuis is gemaakt van hout, erg duurzaam! Verder wordt vlas gebruikt als isolator. Vlas is een van de oudste duurzame vezels. Een Wikkelhuis bestaat uit 1,2 meter diepe segmenten die eenvoudig aan- en afgekoppeld kunnen worden. Door de modulaire opzet is het huis net zo flexibel als een Legohuis. Voeg extra segmenten toe voor extra meters. Wikkelhuis werkt eraan om 100% duurzaam te worden. Ze gebruiken alleen hernieuwbare materialen en werken hard om de CO2-uitstoot te verlagen.

Klaar met thuiswerken? Behoefte aan een andere omgeving? Werk een dag in The Not So Tiny Office!